keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Raksakuume

Keväällä yleensä iskee autokuume ja venekuume. Mies on tänä keväänä huolehtinut näistä kahdesta, kun itsellä on iskenyt raksakuume. 

Viikonloppuna, viekkaudelle ja vääryydellä, lenkitin miestä juuri sinne, mistä tulee tontteja myyntiin. Aloitin keskustelun siitä, millainen talo minnekin sopisi ja mitä vaatimuksia uudelle talolle asettaisin. Mieskin osallistui ja alkoi pohtimaan lämmitysmuotoja ja varastotilojen tehokkuutta. Mielessäni jo hykertelin, että voi kun tämä on helppoa. Koko kotiinpäin tallustelun ajan mies oli hommassa ihan yhtä mukana kuin minäkin. Suunniteltiin vielä, että mitä osataan nyt toisella kerralla vaatia ja mistä asioista ei ainakaan luovuta.

Meidän talo on suunniteltu kahdelle lapselle, suunnitteluvaiheessa oli vain yksi lapsi, toisesta ei vielä aavistustakaan. En haluaisi luopua telkkarihuoneestamme ja tehdä siitä aikuisten makuuhuonetta. En halua telkkaria olohuoneeseen, koska silloin sitä katsotaan ihan liikaa. Parempia ratkaisuja ja tilaa sinne missä sitä eniten kaivataan. Niin ja se yksi makuuhuone enemmän, ainakin yksi makuuhuone. Jos niitä tehdään enemmän, mä luultavasti haluaisin täyttää sen lapsella. Eli yksi makuuhuone riittänee. 

Innostukseni lopahti siinä oman kodin postilaatikon kohdilla. Mies totesi, että heti voidaan alkaa rakentamaan kun minä hoidan sille rahoituksen ja tekijät.

Onneksi aina voi haaveilla lottovoitosta. Ja siitä uudesta talosta. Onneksi tässä on aikaa miettiä sitä parasta pohjaratkaisua.

2 kommenttia:

  1. Usko pois, kyllä se ajatus sinne siipan takaraivoon jäi kytemään ;o)

    -Susa-

    VastaaPoista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!