keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lakatut varpaankynnet

Ennen tätä uutta talvea, silloin kun oli lämmintä, marssin töihin varvassandaaleissani. Oikein näppärät kesäkengät, ei hiosta ja saa nopeasti potkaistua vielä pois jalastakin pöydän alle. No sitten tuli Turun Sanomat ja väitti, ettei ne ole millään tapaa työpaikalle sopivat jalkineet. Vaihdoin korkkareihin.

Sitten seuraavaksi tuli Iltapäivälehti, joka sanoi, ettei avonaisia paitoja saa pitää työpaikalla. Määrittele avonainen? Samassa lehdessä sanottiin, että hihattomat paidat ja sortsit on ehdoton nounou. Ettäs tiedätte tekin!

Mitä seuraavaksi? Olisiko sellainen koko naaman peittävä huivi, ettei vaan paljasteta liikaa?

PS.
Mulla oli sentään lakatut varpaankynnet...

2 kommenttia:

 1. Tottahan jalkahien löyhkä on aina parempi vaihtoehto kuin varpaiden näkeminen. Saati sitten muun ihon. Kyllähän monin paikoin (varsinkin muissa maissa, esim. Briteissä) on ihan normaalikäytäntö pitää aina pukua päällä töissä. Ei käy kateeksi niitäkään miehiä.

  *Lisää jälleen yhden plussan kotikonttorilla työskentelyn hyvien puolten listaan.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kotikonttoripäiväni on yleensä äärimmäisen tehokkaita. Kun kukaan ei keskeytä saa kaikki hommat hoidettua paljon nopeammin. Plus samalla pestyä vaikka kymmenen koneellista pyykkiä. Eli senkin voi lisätä listalle...

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!