torstai 26. kesäkuuta 2014

Kesälukemistoa

Käytiin miehen kanssa ostamassa juhannukseksi kasa pokkareita. Hyvä tarjous, kolme kirjaa 12 euroa. Mies löysi nopeasti omansa, minä en. 

Alahyllyltä sitten bongasin kirjan, jossa luki että maailmansuosion saavuttanut trilogia. No kappas, korkkarin kuva kannessa (=naisille suunnattu) ja kaikki trilogian osat löytyi. Otin ne. 

Juhannuksena sitten sivulle viisi päästyäni oli pakko lukaista se takakansi. 'Parempaa kuin Fifty Shades of Grey'. Okei, no se selitti sen, miksi laukeaminen käsiteltiin jo sivulla viisi.

Mutta näin trilogian kaksi ensimmäistä osaa lukeneena totesin, että pitääköhän vielä tutustua siihen Fifty Shadesiinkin, kun tätä kerran siihen verrattiin. Ja joo, aion lukea sen kolmososankin. Aika tarkkaan selostettua jyystämistä näissä toki on, mutta ihan punastelematta olen selvinnyt. Vaikka ensimmäiset kerrat kun tekstissä tuli vastaan sana k-ulli, niin melkein teinimäisesti tirskahdin nauruun. Ei kuulu sanavarastooni. Sekin on käynyt mielessä, että jos noinkin useasti pystyy harrastamaan seksiä, niin kävely ei voi onnistua. Ainakaan tosielämässä.

Trilogia on siis Silvia Dayn Crossfire: Sinusta paljastettu, Sinusta heijastettu ja Sinuun kiedottu. No okei, kertoohan kirjat nimetkin jotain, mutta ei tullut kiireessä edes mieleen... 

Ja mies on kovasti ollut kiinnostunut myös kirjan tapahtumista. Prinsessa, joka opettelee lukemaan on muutaman kerran tullut tavailemaan sanoja viereeni. Juuri niitä sanoja joita voi sitten ekaluokan opelle kertoa osaavansa: nänni ja orgasmi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!