keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Viikon A-raportti

Oli sitä kaivattu tai ei, tässä tulee anoppiraportti.

Prinsessalla oli voimistelujoukkueen kevätnäytös. Tiedettiin se toki hyvissä ajoin ja kalentereihin merkittiin kyseinen tapahtuma. Matkalla näytökseen tulin kysyneeksi siipaltani, että ollaanko muistettu appivanhemmille infota tästä, he kun ovat joka näytökseen aina tulleet mukaan. No mies totesi, että sen verran tarkkaan anoppi lukee meidän seinäkalenteria, että eiköhän he tietoisia ole. 

Ja olivathan he. Siellä istuivat suut tiukkoina viivoina katsomossa. Sain sitten täyslaidallisen anopilta siitä, että yritän tarkoituksella pitää heitä pois meidän elämästä kun ei tästäkään kevätnäytöksestä voitu heille mainita. Mies sanoi samat sanat kalenterin tutkimisesta ja minä totesin, että se on kuules herran haltuun sekin asia, että edes meidän perhe muisti ja ehti paikalle. Hyvityksenä anoppi osti minulle mokkapalan, jonka jätin syömättä.

Nyt maanantaina olin jo onneksi lähtenyt hyvissä ajoin töihin (ennen anopin saapumista siis). Tällä kertaa mies sai kuulla kunniansa: "Mitä te oikein olette tehneet koko viikonlopun, kun ette ole siivonneet? Ja on vielä keräyspaperitkin viemättä kierrätykseen! Me lähdetään nyt anoppilaan, ei tässä sotkussa pysty edes olemaan." Mies oli todennut, että eipä tarvi tänne tulla ollenkaan jos ei siisteys miellytä.

Iltapäivällä anoppi oli itse tarjoutunut viemään ne lehdet kierrätyspisteelle. Mies oli vieläkin pahalla päällä ja vei ne lehdet ihan itse.

Tarinoiden opetus: toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mokkapaloja voi kotonakin leipoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!