keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Aktiivisuutta ranteessa

Sain tosiaan äitienpäivälahjaksi aktiivisuusrannekkeen. Siitä huolimatta, että mielestäni mieheni ei tarvitse ostaa minulle äitienpäivänä lahjaa, sillä en ole hänen äitinsä. Mutta muisti nyt kuitenkin, että olin tätä havitellut.

No ihan on soiva peli. Näyttö tulee entistä punaisemmaksi mitä pidempään olen liikkumatta, laite määrittää joka päivälle askeltavoitteen (tänään vain 5835) ja joka päivä vähän enemmän kuin eilen. Ja hemmetti, kyllähän se päivän tavoite on saatava kasaan. Aika helposti se tuleekin ja lisäaskeleita saa näppärästi ottamalla pikku happihyppelyn vielä illalla. Ekana iltana oli pakko kävellä vielä 50 askelta ympäri kotia, että tuli 15000 askelta täyteen. Minut on siis aktivoitu.

Mikä kuitenkin mielenkiintoisinta ja muistaakseni se alkuperäinen syy tämän laitteen tahtomiseen oli unen tarkkailu. Kun aamulla herää aina väsyneenä, miettii että onko nukkunut ollenkaan. Ja nyt tämä laite kertoo, että olen kahtena edellisenä yönä nukkunut varmaan yhteensä puoli tuntia rauhallista unta. En tiedä mitä siellä sängyssäni öisin tapahtuu, mutta paikallaan en ainakaan pysy. Enkä tee tällä tiedolla mitään. Vaikka kuinka päättäisin, että nyt nukutaan, niin silti herään väsyneenä. 

Mitäköhän keksin sitten seuraavaksi... Vaikka epäaktiivisuusrannekkeen, joka mittaa sohvalla röhvättyä aikaa ja asettaa levolle tavoitteet. Eikai liiallinen aktiivisuuskaan hyväksi ole. 

Tämä laitteeni on Garminin Vivofit, eikä tämä ole maksettu mainos. Oletettavasti lahjarahat on siltä yhteiseltä tililtämme.


2 kommenttia:

 1. toiseen käteen aktiivisuusranneke ja toiseen lönötysremmi?

  Onko oikeasti aktivoiva? Siis pidemmällä aikavälillä, mitä luulet?
  Kiinnostaisi vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aktivoi kyllä, ainakin toistaiseksi. Mutta jos ottaa pois ranteesta, niin ei varmasti aktivoi. Veikkaisin, että jaksan noin kuukauden tehdä kuten ranneke sanoo. Ja kun kerran on jäänyt tavoitteesta, niin se toinenkaan kerta ei niin pahalta varmaan enää tunnu. =)

   Se lönötysremmi saattaa olla ihan sisäsyntyisesti jo jossakin... Pitääkin mennä steppaamaan taas, kun vilkkuu punaisella ranneke.

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!