maanantai 17. helmikuuta 2014

Lomalla

Tänään puoliltapäivin päätin, että lomaa ei vietetä toimistolla ja lähdin kotiin.

Viime yönä meillä oli yökyläilemässä kaksi naapurin poikaa ja vitsit, että pojatkin pystyy kikattelemaan puolilleöin. Ja yöllä herättiin vielä koko talo kun palohälyttimet pärähti soimaan, kesti siitä vielä hetken, että sydämentykytykset laantui ja sain taas unen päästä kiinni. Itsellä on ihan tokkurainen olo, mutta nuo pienet pojat jaksaa ja jaksaa. Heräsivät aamulla jo ennen kuin lähdin töihin, ei siis montaa nukuttua tuntia heilläkään. Lomanalkuun siis myös univelkojen kuittaus tulee tarpeeseen.

Olen harkinnut aktiivisuusrannekkeen hankintaa, ehkä juuri näiden unettomien öiden takia. Se osaisi kertoa, että olenko ihan oikeasti nukkunut vai ollut valveilla, niinkuin itsestä usein aamulla tuntuu. Kokemuksia niistä ja suosituksia otan vastaan. Onhan niistä muutakin iloa kuin nukkumisen tarkkailua, jos vaikka patistaisi välillä sen sohvan irti selästä.

Mutta nyt lomaillaan! Kotisohvalla alkuviikko ja loppuviikko sitten suksien päällä (jos pysyn pystyssä). Samalla pitäisi tehdä kotitehtävät valokuvauskurssille (aiheena HÄN) ja ottaa rennosti. Hyvää lomaviikkoa myös muille hiihtolomalaisille. Heilutellaan, jos rinteessä nähdään.

Olen lomalla myös kakkutehtaalta, kakkusesonki on hetkeksi ohi. Tässä kaksi viime viikkoista.

2 kommenttia:

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!