keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ihan scheissea

Paikkakunnalla kiehuu. Koirien kakkapussiautomaatit on tyhjiä! Kaupunki on ulkoistanut täytön ja nyt ympäri kaupunkia automaatit on tyhjillään. Yksikin koiranomistaja lähes tulistuneesti valitti, kuinka hän on joutunut kaupasta ostamaan kakkapusseja.

Well, pardon my French, mutta mitä helvettiä!

Siitä tietenkin olen samaa mieltä, että hyvä juttuhan ne automaatit tietenkin on. Parempi kakka pussissa kuin kadulla. Jos se automaatin olemassaolo helpottaa sen scheissen siivousta kadulta niin hieno juttu. Mutta mielestäni näiden automaattien olemassaolo on vain hieno lisä, ei mikään mistä kaupungin pitää huolehtia. Meillä ei kanneta edes koiraveroa, joten mielestäni kyseessä on nimenomaan hieno tervehdys koiranomistajille.

Ja sitten joutuu itse omalla rahalla ostamaan kakkapusseja. Pistää kiukuttamaan.

Onneksi ei sentään isompia asioita ole paikkakunnalla pohdittavana. Kevättä ilmassa, kun keskusteluissa on koiran pökäleet.

PS.
Korjatkaa toki, jos tähänkin löytyy joku EU-direktiivi. X-määrä kakkapusseja oltava per hehtaari tms.

2 kommenttia:

 1. What! Onko jossain kakkapussiautomaatteja? Hitto mitä pullamössötouhua :) Kyllä minä omat pussini ostan ja kakat kerään. Vai saisko sen ulkoistettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen on jo moni ulkoistanutkin... Meillä kyllä täällä lintukodossa on automaatit, mutta tehottoman ulkoistamisen myötä pussit on loppu. Tähän on hyvä jatkaa esimerkiksi vanhustenhoidon ulkoistamisen arvostelulla, nehän on melkein sama asia.

   Ja kiitos, että keräät koiran tuotokset. Viime keväänä pesin esikoisen ulkovaatteista ainakin kolmeen kertaan sitä itseään, kun sitä scheissea löytyi myös pulkkamäestä ja leikkikentältä...

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!