tiistai 7. tammikuuta 2014

Vuoden eka

Blogilomani on kestänyt jo viikon. Aika paljon on lukematonta ja jos vaikka joskus viikon aikana karkasinkin jonkun kommenttilootaan, niin entäs sitten? Ei tää ihan tarkoituksellinen loma ollutkaan. 

Ihana arki siis koitti, kaksi päiväkotiin, kaksi töihin, kaksi kouluun (toinen päiväksi ja toinen illaksi). Aamu jo alkoi kaaoksella hanskojen etsinnällä ja takkujen suoristuksella, mutta selvittiin. Saadaanpa vähän ryhtiä tähän elämään, vähän aikaisemmin äitikin nukkumaan ja pussit pois silmien alta.

Mites ne uudenvuodenlupaukset? Joo laihdutan. Ja sitten kerään ne kilot takaisin. Opettelen uuden kielen. Ja unohdan sen sanat yhtä nopeasti kuin opinkin. No ei, mun lupaukseni on tehdä enemmän niitä asioita joista minä tulen iloiseksi. Onneksi tulen pienestäkin onnelliseksi. Se on tuo rahapussi ja aika, jotka tulevat vastaan suuremman onnen etsimisestä. Tokihan voin sitä perhettäkin huomioida, mutta jos äiti on iloinen, niin eikös perhekin siinä vähän ainakin voita. Vaikkakin eilen vaihdoin siivouksen kuopuksen kanssa ulkoiluun, että siinähän se perhe sai nauttia iloisesta äidistä sotkun keskellä.

Mikä on sinun uudenvuodenlupauksesi?


2 kommenttia:

 1. En varsinaisesti ole tehnyt uudenvuodenlupausta, mutta tässä ensimmäisen viikon aikana olen törmännyt usein ajatuksiin elämän pienien ilojen huomaamisesta ja vastaanottamisesta.

  Haluaisinkin nyt tänä vuonna alkaa elää elämääni niin, että pyrin saamaan niitä hyviä hetkiä elämään ihan arjenkin tasolla. Kaiken ei tarvitse olla aina ruusunpunaa ja sateenkaaria, mutta ei myöskään sitä harmaata arkea ja väsymystä ja ärtymystä.

  Periaatteessa lupaukseni on siis olla positiivisempi kaikilla elämän osa-alueilla.

  Imelää. Tiedän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän imelää, tiedän. Mutta se, että on päättänyt olla positiivinen auttaa sekin. Vaikka siis joutuisi itselleen muistuttamaan asiasta silloin tällöin.

   Eilen ilahdutin itseäni lähtemällä kuopuksen kanssa pihalle sen sijaan, että olisin jälleen kerran siivonnut keittiötä. Vaikka satoi vettä, niin teki hyvää sekä mielelle että kropalle. Mähän sanoin, että tulen tulen pienestä iloiseksi... =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!