perjantai 17. tammikuuta 2014

Kiirekiire!

Viime viikot on ollut kiirettä sekä töissä että kotona. Lisäksi kotona hajosi reititin, joten nettiyhteys on ollut viikon verran kateissa.

Tällä viikolla vietin kaksi päivää Oulussa työreissussa. Päällimmäisenä mieleen jäi oululaiset todella kohteliaat taksikuskit. Niin hyvin ne työjutut sitten menivät. Keskiviikkona oli paluu toimistolle ja ilta sujui näppärästi jumppa- ja jääkiekkokimppakyytien kuskina. Sekä lettupannun äärellä. Eilen torstaina sitten varastin itselleni omaa aikaa ja aloitin valokuvauskurssin. Huonolla omatunnolla siitä, että lapset on taas mummin hoidossa ja että yleensäkin äidillä on jotain omaa. Tyhmää, tiedän. Mutta silti se vaan tuntuu siltä. 

Tänään meillä on pikkujoulut ja lapset taas mummilassa. Vuoden ekat pikkujoulut kuitenkin. Porukan kanssa nähdään kyllä ravintolassa, mutta meille tulee yöpymään kahdeksan entistä opiskelukaveria. Arvatkaa kuka meillä on viimeisen viikon aikana siivonnut? Töissä juhlitaan tänään synttäreitä ja palaveerataan uudistuvasta organisaatiosta, taitaa siellä joku myöhästynyt kvartaalipalaverikin vielä olla. Ai, että lähden aikaisin kotiin ja siivoan... Pitänee huolehtia tyyppien humalatilasta ja pitää valot himmeällä.

Tuosta valokuvauskurssista tulette vielä kuulemaan ja ehkä jopa näkemäänkin. Mikäli siis oppi menee perille, eikä kamera lennä pihalle. Hieman hermoja koettelee myös se, että kurssilaisten taso on aika vaihtelevaa. Yksi tyyppi ei saanut juuri ostamaansa kameraa edes päälle, ennenkuin opettajamme pyysi hänen kaivamaan akun esiin sieltä myyntipakkauksesta. Voihan se siis olla, ettei se olekaan minun kamerani joka lentää pihalle...

Kiire ei helpota, mutta ainakin netti toimii. Nice to see you again!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!