tiistai 28. tammikuuta 2014

Keittiössä osa 2


Julkaisen tässä nyt kaksi muutakin edellistä kotitehtäväkuvaa. 
En edes erityisemmin pidä sipulista, mutta kuvauskohteeksi se näyttäisi sopivan hyvin. Nämä sentään on oikeasti kuvattu keittiössä. 

Ylimmässä kuvassa on normitilasta poiketen hyvin kiillotettu kivitaso. Normaalisti siis täynnä rasvanäppien jälkiä ja leivänmuruja.
Tuskailen edelleen uusimman kotitehtävän kanssa. Aika ei tunnu riittävän, saati sitten taidot. Yritän muistuttaa itselleni, että sitähän tässä opiskellaan eikä tarvitse vielä olla se mestarioppilas. Mutta kun...

2 kommenttia:

  1. Hyvin onnistuneita kuvia tarkennuksien suhteen ja asettelu on oikein kiva - mutta onko kuvat aavistuksen turhan tummia? Jos tummaa päätä hiukan avaisi, voisi kuva saada lisää valoisuutta. Tosin - voihan se olla, että kuvat toistuvat netissä heikompilaatuisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Niitä oikeastaan vähän kaipasin. Joo, valo olikin kaikkein hankalin asia näitä kuvatessa. Sattui aurinkoinen päivä, joka johti siihen, että suljin kaihtimia ympäri taloa kun aina jostain tuli juuri väärään kohtaa valoa. Kun sitten sytyttelin valoja sinne tänne, tuli kuvista entistä pahempia. Salamaa nyt ei voi käyttää, ulkoinen salama olisi ehkä ratkaissut valo-ongelmani, tosin en omista sellaista. Yhtä otosta kuvatessani pidin pöytälamppua (ilman varjostinta) leuan alla, mutta sekään lopputulos ei oikein miellyttänyt silmää. Mutta siis joo, valon kanssa on vielä harjoittelemista. Silti pidän näistä kuvista sellaisina kuin ovat. Sellaisina kuin niistä sattui tulemaan. =)

      Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!