keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tatuointien esiinmarssi

Veikkaisin, että löytyy ihmisiä jotka tykkää helteistä vielä vähemmän kuin minä. Ne tyypit on niitä, kenen käsivarteen on tatuoitu maailman rumin tatuointi. Lämpöaallon koittaessa on uhmattava joko läkähtymiskuolemaa tai spagettiolkaintoppia.

Nämä syksyä odottavat tyypit tunnistaa tietenkin niistä rumista tatuoinneista, mutta myös katseesta joka kertoo, että hävettää. Jos nyt vahingossa tuli ikuistettua Chicken Kung-Po kiinaksi käsivarteen, niin se pitää kantaa ylpeydellä. Siltikin.

Eikä sovi käsittää väärin, ei kaikki tatuoinnit ole rumia. Mutta vaikea se on 15-vuotiaana valita sellaista tatuointia, josta nelikymppisenäkin vielä tykkää.

Itselleni en aio ottaa tatuointia. Varaan kuitenkin sen mahdollisuuden, että muutan vielä mieltäni. Sisareni otti tatuoinnin täyttäessään 30-vuotta ja kielsi minua kertomasta äidille. Jotenkin se huvittaa vaan vieläkin... No, on se äiti sen jo nähnyt, onhan siitä jo lähemmäs kymmenen vuotta aikaa. Mutta eipä se olisi oma äiti kenelle rientäisin siitä omastakaan tatuoinnista kertomaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!