tiistai 31. heinäkuuta 2012

Laivamenu

Mietinnässä on purjehduksen ruokalista.

Mikä vie vähän säilytystilaa ja siitä saa loihdittua täyttävän ja koko perheelle maistuvan aterian nopeasti ja helposti?

Kinkkupasta, jauhelihapasta eli mukamas makaronilaatikko, lihapullat ja uudet perunat ja siihen päättyy mun mielikuvitukseni tällä erää. Millään en saa päähäni, mitä ennen ollaan syöty. Lisäksi mukaan pitää varata älytön määrä välipaloja ja aamu- ja iltapala-aineksia.


Merellä onneksi kaikki maistuu hyvältä ja koko ajan on nälkä. Valitettavasti purjehdusreissun päätteeksi olotila on usein kuin syöttöpossulla, koska liikkuminen jää yleensä aika vähäiseksi.

Voi kun lähdettäisi jo!



ps. Blogiini on löydetty hakusanalla fetajuustolihapullat. En muista kirjoittaneeni niistä, mutta reseptiä täältä ei ainakaan ole löytynyt. Mutta vinkkinä kokille, että fetajuusto kannattaa murustaa aivan pieneksi taikinan joukkoon. Näin se antaa makua koko taikinaan ja piilottaa ne myös lapsilta. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!