torstai 5. heinäkuuta 2012

Handmade by me

Kaikki lähti siitä kun miehen farkkujen taskuun tuli reikä (about puoli vuotta sitten) ja se piti korjata. Kun se ompelukone kerran oli otettu esiin naftaliinista, niin ajattelin tehdä Prinsessan verhot valmiiksi (ne on aloitettu noin vuosi sitten).

Kun Prinsessan verhot tuli valmiiksi, ajattelin vielä loppukankaasta ommella kivoja viirejä. Ja kun kangasta jäi vieläkin, niin ompelin niitä vähän lisää. Ja kun sitä kangasta jäi vieläkin, niin ompelin lisää viirejä.

Ja kun kangasta oli vieläkin, niin ompelin Prinsessalle kesähatun. Minimies sitä kesähattua oli vailla, mutta en tohtinut vaaleanpunaisesta sitä hänelle tehdä. Hatusta tuli mielestäni oikein kiva ja kaavakin on omasta päästä ja vähän vanhasta hatusta kopioitu.

Sitä kangasta on vieläkin (Ikean halpaa pellavakangasta), joten päässä raksuttaa... Siitä saisi ainakin vielä Prinsessalle kesämekon ja ehkä kummitytöllekin pitää tehdä se hattu. Kummityttöjä on muuten kaksi...

Ja Ikeassa on edelleenkin halpaa pellavakangasta, jota pitää käydä ostamassa sitä Minimiehen kesähattua varten. Tällä kertaa ei vaaleanpunaista. Siitä samasta sais kivan verhon yläkerran aulaan ja itsellekin voisi tehdä jonkun kesähatun. Kai sitä kesän voi viettää Singerin polkimillakin?


Tästä se ajatus sitte lähti... Tätä hattua olis kyllä tarkotus tuunata ehkä palalla pitsiä tai helmiä tms. Ehkä.

Jos ei siis innostus lopahda ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!