perjantai 27. huhtikuuta 2012

TGIF

Perjantai. Viikon paras päivä. Lasten karkkipäivä. Äidinkin karkkipäivä.

Toimistotyöläisen perjantai totisesti on viikon paras päivä. Ja varsinkin se hetki kun palaa töistä kotiin ja miettii että työhönpaluuseen on vielä ihan älyttömän pitkä aika. Lauantai-aamuna se ihana tunne päättymättömästä vapaasta on jo hävinnyt siihen tietoisuuteen, että jäljellä on enää yksi aamu kun saa nukkua pitkään (jos siis saa).

Tosiasiassa perjantai-iltana uni tulee aikaisin, vaikka yrittää tästä vapaudentunteesta nauttia mahdollisimman pitkään. Jos vielä maustat perjantai-iltaa lasillisella (tai kahdella) viiniä, niin uni tulee vieläkin varmemmin ja varmasti myös aikaisemmin.

Kotirouvana tuo perjantaifiilis tuleekin sunnuntaina. Sunnuntai-illalla odottaa, että huomenna on taas arki. Mies töissä ja koululainen koulunpenkillä ja Prinsessakin mahdollisesti päiväkodissa. Silloin aikatauluista ja ohjelmasta päätän vain ja yksin minä. Aamulla saa nukkua niin pitkään kun minimies antaa ja sen jälkeen tuijotellaan telkkarista aamuohjelmia ja toisiamme. Päiväohjelmasta ei tarvitse neuvotella kenenkään kanssa, että mennäänkö shoppailemaan vai pestäänkö pyykkiä.

Thank God it's Friday, sunnuntaita odotellessa!

Hyvää perjantaita ja ihanaa keväistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!