sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Maalia pintaan!

Näin ihanan keväisen päivän kunniaksi tilasin vinon pinon värimalleja, josko meidän olohuoneen seinä saisi uuden väripinnan ainakin nyt tämän vuoden puolella. Tällä hetkellä seinää koristaa ihan itse muovipussitekniikalla maalattu ruskeahko väri. Neljä vuotta sitten se siihen maalattiin kun talo rakennettiin ja siitä asti ollaan pohdittu, että minkäväriseksi se pitäisi maalata. Vai tapetoidaanko? Suunnitelmat vielä edelleen täysin auki, mutta ainakin on värimalleja tulossa.

Ehdotuksia? Tästä nykyisestä seinästä on pitänyt meillä vierailleet eläkeläiset, joten nuorennusleikkausta kaivataan. Olohuone on kaikenkaikkiaan aika pieni, eikä yhtään ehjää seinää löydy. Ja vain yksi seinä on maalattu tällä muovipussitekniikalla, muut seinät on valkoiset. Haluaisin kovasti maalata kaikki seinät jollain vaaleahkolla sävyllä, mutta mies vastustaa ajatusta juuri huoneen pienuuden ja rikkonaisuuden vuoksi. Mä taas haluaisin valkoiset verhot, jotka ei näytä valkoista seinää vasten oikein miltään (?). Minkä ihmeen takia miehenkin pitää osallistua tähän sisustukseen omilla mielipiteillään... =)

Jos lähdenkin ensin verho-ostoksille ja sitten suostuttelen sen miehenkin seinien maalaukseen. Mutta ei tänään, nyt on pakko mennä pihalle nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!