maanantai 12. elokuuta 2013

Paluu arkeen vol.II


Sinne jäi se toinenkin lomapätkä ja paluu arkeen koitti aamulla. Koululainen ja esikoululainen tosin aloittaa arkensa vasta huomenna ja päiväkotilainenkin vasta ensi kuun alussa, mutta me työssäkäyvät palasimme sorvien ääreen.

Olenkohan se vain minä, joka aina lomaltapaluun jälkeen alkaa katsomaan lomamatkoja ja työpaikkoja ihan uudella silmällä?

Paluu ruotuun ja säännölliseen elämänrytmiin on enemmän kuin tarpeen. Aamuvaaka näytti aika hurjaa lukemaa näin loman jälkeen, eilen oli tietysti vielä roskaruualla ja synttärijuhlilla otettu viimeiset terät siihen lukuun. Myöskään tuo purjehdus ei tee hyvää niihin lukuihin. Merellä on koko ajan nälkä ja liikkuminen on minimaalista pienessä veneessä. Jos nyt siirtyisi mässyistä näihin kotipihan herkkuihin.

2 kommenttia:

  1. Hyvin pian kesäloman jälkeen aloitan aina haaveilun lomamatkasta. Meillä on seuraava perheloma jo varattuna ja luulen, että joudun laittamaan jotain motivaatiokuvia pitkin kämppää. Seuraava loma on joulun jälkeen ja nyt tuntuu, että siihen on todellakin ikuisuus.

    Olin erittäin riemuissani, kun kaverini soitti eilen ja sanoi, että voitaisko lähteä pikkuiselle naisten irtiotolle. Kelpaa kyllä vaikka päivä Tukholmassa, Tallinnassa tai jossain muualla kuin kotikaupungissa :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi minulla on jo tuo naisten irtiotto varattuna, muuten voisi olla vielä pahempi tilanne. =) Kiva kuulla, etten ole yksin tämänkään asian kanssa.

    VastaaPoista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!