keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hamsteri

Huomenna pitäisi tehdä vaikutus laumalliseen brittimiehiä. Kotiuduin vaatekaupan kautta, ihan niinkuin vaatteilla olisi siihen vaikutusta. No jos edes ensivaikutelmaan olisi.

Vaatekaappini on aivan täynnä tavaraa, vaatteita siis. Jos siellä on jotain päälle sopivaa, niin ainakin sen löytyminen on lähes mahdotonta. Jos sieltä jotain löytyy, se on niin ryppyinen, ettei edes mestari-Martta pysty sitä silittämään. Ongelma siis ratkaistiin uusilla vaatteilla, joille ei löydy sijaa täydestä vaatekaapista. Osan vaatteista olenkin ulkoistanut kodinhoitohuoneen penkille. Siellä on ne vähäkäyttöiset vaatteet, joiden paikka ei ole kaapissa, muttei pyykkikorissakaan. Lapsilla on äidissään hyvä esimerkki sotkunluojasta, vaikka olenkin mielestäni se siisti ihminen. Nimenomaan omasta mielestäni.

Tarvitsisin 'jonkun'. Se joku tulisi mun kanssa käymään läpi vaatekaapin sisällön ja veisi sieltä pois ne joita minä en enää käytä. Mielellään vaikka omaan kaappiinsa. Kun yksin katselen kaappiani, ajattelen että kyllähän tuota vielä joskus voi käyttää. Mutta jos joku vaikka valehtelisi vieressä, että tarvitsisi tuollaisen, niin antaisin ilomielin. Ei kirppiskasaan, ei kierrätyskasaan vaan rakastavaan kotiin. Sen jälkeen se joku voisi vaikka heittää ne näihin edellämainittuihin kasoihin, minulle kertomatta. Itse en osaa tätä karsintaa näemmä suorittaa eikä tällä hetkellä riitä kiinnostustakaan moiseen.

PS.
Tämä hamstraus on muuten perinnöllistä, äitini varastot todisteena.


7 kommenttia:

 1. Mä olen kans ihan samanlainen ! :D :D

  VastaaPoista
 2. Mä voin uhrautua ja tulla sinne siivoamaan sen huoneen. T. Satu

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa vaatekaapinperkaus menossa. Olen saanut ihan kiva kasan, joka lähtee kaapista kirppikselle (ja ei kelpaa kenellekään niin sitten UFFille tai marttojen lumppukeräykseen).

  Mulla tuntuu toimivan, että vaate, jota ajattelen, että voisihan tuota käyttää on pakko ottaa käyttöön. Kerta ei riitä. Jos sitten ei huvitakkaan lainkaan pukeutua siihen tai ikinä ei löydy sopivaa ylä/alaosaa, niin sellainen vaate lentää kaapista ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä systeemi. Voisin ottaa saman käyttöön. Tosin mun kaapissani on myös niitä vaatteita vino pino, joihin toivon joskus vielä mahtuvani...

   Poista
  2. Hetkinen, Marttojen lumppukeräys! Just sellaista olen kaivannut, pitääkin tutkia kerätäänkö täälläkin! KIITOS!

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!