torstai 25. lokakuuta 2012

Tietotoimistosta päivää!

On lapset puolensa totisesti valinneet.

Jos nyt äiti vähän heiluu akkuporakoneen kanssa, niin heti on esikoinen lähettämässä isälleen viestiä, että äiti tekee reikiä seiniin. Arvatkaapa soiko puhelin heti?

Kodinhoitohuoneen siivous on todellinen projekti. Mankelin käyttö on niin vähäistä, että tipautin sen laatikkoon. No sieltä sitä tulee käytettyä vielä harvemmin, mutta eipä kerää pölyä tasolla. Nyt mankelin paikalla on nyt äidin askartelunurkkaus. 

Tai siis on askartelunurkkaus siihen asti, kunnes sekin nurkka on täynnä tavaraa mitä kummasti kodinhoitohuoneen tasoille kertyy. 

Syy miksi heiluin akkuporakoneen kanssa on sellainen tanko, jonka olen ainakin neljä vuotta sitten ostanut kodinhoitohuoneen kaappien välitilaan. Mies on sitä mieltä, ettei turhia reikiä seiniin tehdä ja puhuu kaikenmaailman runkotolpista siihen asti kunnes annan periksi.  Mutta nyt se tanko on seinässä. Ei varmaan runkotolpassa kiinni, mutta eihän siihen nyt niin paljon painoa kerry, että siitä alaskaan tipahtaisi. Kai. Sitten teippasin vielä jollain superteipillä itselleni työvalon kiinni kaapinpohjaan. Mies saa sydärin. 

Vai onkohan se esikoinen raportoinut siitäkin asiasta? 

PS.
Ei se saanut sydäriä, mutta havahtui yöllä unestaan kysymään, että mitä ruuveja käytin. 
Ihme kysymys. No, ruuveilla! Yöllisen kuulustelun perusteella vääränlaisia ruuveja.

Lamppua se ei huomannut edes...

1 kommentti:

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!