torstai 12. heinäkuuta 2012

God Morgon

Minä hopotan God Morgon Bifido -mehuja. Sain testattavaksi siis appelsiini- ja omenatuoremehut, jotka sisältävät miljoonittain bakteereja. No niitä hyviä bakteereja tietty!
Appelsiinimehun kyljessä lukee Mild Orange ja täytyy sanoa, appelsiinimehun pitkäaikaisena ystävänä, kyseessä on todellakin mieto appelsiini. Ensimmäisellä kerralla join mehua hieman lämmenneenä, kun Joku oli jättänyt sen pöydälle (MUR) ja olin melkeinpä pettynyt. Mutta kunnolla jääkaappikylmänä mehu on hyvää. En ole tottunut ihan niin mietoon makuun, mutta kunnolla kylmänä mietous ei haitannut yhtään. Karvas jälkimaku, joka useissa mehuissa on, jäi puuttumaan. Ehdotonta plussaa tulee myös reilusta määrästä hedelmälihaa, roskia, niinkuin tyttäreni sanoo.


Omenamehu maistuu aivan kuin vastapuristetulta ja on siis todella hyvää! Tämänkin purkin kyljessä lukee Mild Apple ja sitä se onkin. En tosin osaa oikein verrata muuhun kuin vastapuristettuun mehuun, sillä se on nimenomaan suosikkiani omenamehuissa.
Odotin aurinkoista aamua valokuvausta varten, sitä ei vaan tullut...

En ole aikaisemmin oikeastaan juonut/syönyt mitään näitä hyviä bakteereja sisältäviä tuotteita, että sikälikin kokemus oli oikein miellyttävä. Hinta näissä yhden litran tölkeissä on parin kaupan pikatutkailun perusteella 1,89. Ja tykkään muuten tölkkien korkeista, ne on jotenkin siistimmät kun perustölkki. Tärkein asia, maku, on kuitenkin kohdillaan joten voin suositella!

Lisätietoja: http://www.godmorgon.com/bifido/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!