tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mökkihöperö

Käytiin taas viikonloppuna testaamassa sitä mökkeilyä yhden yön verran.

Kotioloissahan tekemättömyys ei vaivaa mua ollenkaan. Pystyn aivan surutta heittämään sohvan selkään ja tuijottamaan tyhjänpäiväisiä ohjelmia telkkarista. Mutta mökillä sitä koko ajan odottaa, että pitäis tehdä jotain. Vaikka nimenomaanhan mökki on lomailua varten.

Mietinkin, että johtuuko se etten osaa olla mökillä siitä, että siellä on todella epämukava sohva. Kyseessä on sivustavedettävä sohva, josta saa siis sängyn kahdelle. Nukkumiseen se on liian kova ja istumiseen...sopiva. Mutta kunnolliseen sohvalla rötköttämiseen se ei sovellu ollenkaan. Ja se rötköttäminen on nimenomaan se mun juttu.

Tosiasiassa siellä mökillä ei yksinkertaisesti ole mitään muuta tekemistä kuin olla. Kotona odottaa sata tekemätöntä hommaa, mökillä nolla! Tietenkin päivää rytmittää ruuanlaitot ja tiskaukset, mutta sen lisäksi ei mitään. Kotona rötkötän sohvalla vaikka pitäisi tehdä vaikka mitä ja mökillä kun voisin vaan olla, etsin tekemistä. Toimisiko se myös toisinpäin? Eli jos kotona tehtävälista olisi tehty/tyhjä, sitä ei osaisi olla paikallaan?


Ja jäi taas se hiusharja kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!