maanantai 30. kesäkuuta 2014

Rohkaisevia sanoja

Meillä oli viikonloppuna naidun suvun juhlat. Kutsussa ei tietenkään ollut mainintaa miten juhliin tulisi pukeutua, mutta kyseisen suvun kanssa juhlineena tiedän, että kutsu viettämään kesäpäivää tarkoittaa vähintään tummaa pukua. 

Ihan ääneen miehelleni pohdin, että onkohan se vihreä mekkoni liian hieno sinne juhliin. Mies totesi: "Ei, ethän sinä näytä hienolta mekossa".

Se vihreä mekko on hihaton. Johon mieheni katsoi tarpeelliseksi kommentoida: "Onhan sulla jotkut hihat siihen? Sun käsivarret ei taida olla ihan tarpeeksi ruskettuneet siihen ilman hihoja."

Matkalla juhliin, vihreä mekko päälläni, mies toteaa, että "ai, sulla ei ole sukkahousuja. Olisiko pitänyt laittaa jotain itseruskettavaa sääriin?"

Anopin piikkiin menee tämäkin, mistä muualtakaan olisi moista oppinut hänen poikansa.

PS.
Kun päästiin juhlapaikan pihamaalle, viereisestä autosta nousi pariskunta farkuissaan. Hetken jo mietittiin, että olla ylipukeutuneita. Mutta niin se vaan oli, että joku muukin oli mennyt siihen 'tervetuloa viettämään kesäpäivää' -halpaan. Me oltiin joskus ne yhteisen talvipäivänvieton alipukeutuneet tyypit. Kuinka hankalaa se on kertoa kutsussa siitä mikä on juhlien aihe ja pukukoodi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!