torstai 19. syyskuuta 2013

Itsemarkkinointia

Se on aika raskasta, kun pitää tuntikaupalla kuunnella ihmisiä, joiden puheista pitää koko ajan suodattaa sitä totuusosiota. Välillä vähän kyynelii ja sitten taas vähän esitystä siitä kuinka hyvä ihminen ja ennenkaikkea työntekijä on. Lopuksi vielä vähän lisää paskanjauhantaa ja selkäänpuukotusta. Lopuksi pari kyyneltä.

Sanon vaan, että voi v_ttu!

Jostakin juuri luin muuttuneesta työelämästä, kuinka jokaisen työntekijän pitää koko ajan markkinoida itseään työnantajalle. Tätäkö se markkinointi nyt sitten on? Työkavereiden lyttäämistä ja arvostelua, oman työsuorituksen kehumista ja korostamista. 

Totuuksia on vaan niin monia. 

"Ei hyvyys saavu huutaen, se kulkee hiljaa kuiskaten" - Eino Leino


2 kommenttia:

 1. "Hyvien ei tarvi huuella" - perheessämme kuultua.

  Joo, tuntuu nykyään kyllä että pitäisi olla koko ajan valmis lynkkaamaan toinen ihminen, jotta elämässä pääsisi eteenpäin tai tulisi huomatuksi. Nykyään se taitaa olla työelämän malli, että näin toimitaan - tai oletetaan toisten toimivan.

  Muita haukkumalla ei itse muutu silti yhtään sen paremmaksi, joten kannattaisi puhua vain siitä oman navan ympäristöstä ja jättää muille tehtäväksi puhua omastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka osaankaan arvostaa niitä, jotka ei työpaikalla ole lähtenyt tähän hommaan mukaan. Aiheesta voi sanoa, mutta muuten jättää ikävät kommentit toisesta sanomatta. Ehkä niillekin on oma paikkansa, mutta ei esimiehen korville kuitenkaan.

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!